Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De UvA heeft een aantal maatregelen genomen om voor omwonenden de overlast te beperken. Een aantal maatregelen wordt hieronder beschreven.
Bouwvakkers Roeterseilandcampus
Bouwvakkers werken van 7.00 tot 19.00 uur

Afspraken

De UvA heeft afspraken gemaakt met de verschillende aannemers over:

  • De werktijden. De bouwwerkzaamheden vinden van maandag t/m vrijdag plaats van 07.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur. De sloopwerkzaamheden met zware geluidsbelasting vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur. Er wordt niet of slechts bij heel hoge uitzondering in de weekenden gewerkt. Wel worden soms metingen in het weekend verricht. Wanneer dit het geval is, worden omwonenden vooraf op de hoogte gesteld;
  • Op het werkterrein mag geen radio aan staan;
  • Er worden duidelijke aanwijzigingen geplaatst voor fiets- en voetgangersroutes;
  • Er wordt rekening gehouden met tentamenweken. 

Omgevingsmanager 

De UvA hecht veel waarde aan haar omgeving. Daarom is een omgevingsmanager aangesteld. De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor het bewaken van ieders belangen. Zowel de belangen van het project als de belangen van omwonenden, studenten en medewerkers. De omgevingsmanager benoemt de invloed van de werkzaamheden op de omgeving en heeft regelmatig overleg met diverse betrokken partijen zoals instellingen in de buurt, de gemeente en bewonersorganisaties.