Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Contact

Contact

De afdeling HuisvestingsOntwikkeling is verantwoordelijk voor de realisatie en verdere ontwikkeling van de campussen en het actief uitdragen van de campusambities van de UvA. Het Huisvestingsplan en het Strategisch Huisvestingsbeleid zijn hierin leidend.

Algemene contactgegevens:

Huisvestingsontwikkeling
Binnengasthuisstraat 9 | 1012 ZA Amsterdam
Postbus 19268 | 1000 GG Amsterdam

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over de bouw op de campussen, dan kun je contact opnemen met het secretariaat van HuisvestingsOntwikkeling:

mw. H.G.E.M. (Bertie) van Velzen

Secretariaatsmedewerker afdeling HuisvestingsOntwikkeling

mw. G.W.M. (Truus) Bitter

Directiesecretaresse Kees Lammers

Voor reguliere Facility Services (FS) vragen (dus niet gerelateerd aan bouwwerkzaamheden) kun je mailen naar servicedesk-fs@uva.nl of bellen met 020 – 525 1403.

Universiteitskwartier

Omgevingsmanager(s)

Indien je specifieke vragen, klachten, opmerkingen of suggesties hebt over het Universiteitskwartier of bouwprojecten van de UvA binnen dit gebied, neem dan contact op met Omgevingsmanager Thomas Vernooy, via:
T: + 31 (0) 6 2115 5032 (omgevingsmanager) 
E: omgevingsmagager-binnenstad@uva.nl
Beschikbaar: ma t/m vr, tijdens kantooruren

Heb je specifieke vragen voor de aannemer van de Universiteitsbibliotheek? Dan kunt u zich tijdens kantooruren (07:00 - 16.00 uur) wenden tot omgevingsmanager Ingeborg Kappert, via:
T: + 31 (0) 6 1028 5950
E: ikappert@avecodebondt.nl

Universiteitskwartier app

Al het nieuws over het Universiteitskwartier direct op je telefoon? De app is gratis verkrijgbaar in de appstores van Android en IOS (Apple), je vindt de app onder de titel ' Universiteitskwartier'

Portiersloges

Heb je een vraag of melding voor een portier van een UvA-gebouw op het Universiteitskwartier? Bekijk hier het overzicht van contactgegevens per gebouw

Twitter

Volg het Universiteitskwartier op Twitter via @UvA_Ukwartier, het Roeterseiland via @Roeterseiland en het Amsterdam Science Park via @Adamsciencepark.

Roeterseilandcampus en Science Park

Omgevingsmanager

Indien je specifieke vragen, klachten, opmerkingen of suggesties hebt over de Roeterseilandcampus, het Science Park of bouwprojecten van de UvA binnen deze gebieden, neem dan contact op met Omgevingsmanager Leonie Offereins, via l.offereins@uva.nl.

Urgentie

Politie Spoed
T
: 112 (alarmnummer)
De politie is binnen 10 minuten beschikbaar bij bijvoorbeeld brand, ernstige ontwrichtende of levensbedreigende calamiteiten in of rond de panden of in de openbare ruimte​.

Politie, geen spoed
T:  
0900 - 8844
Denk aan incidenten met een minder ernstig karakter. Bijvoorbeeld een inbraakalarm, overlast of een aanrijding die de doorstroom van het verkeer belemmert. De politie streeft ernaar bij deze meldingen binnen twintig minuten aanwezig te zijn.

Centrale Meldkamer van de UvA 
T: +31 (0)20 525 2222 (alarmnummer) 
Bereikbaar: dag en nacht, 7 dagen per week. 
Let op: dit nummer is enkel bedoeld voor calamiteiten en zaken waar acute actie op vereist is door de UvA. Indien uw vraag/opmerking kan wachten tot de volgende werkdag, neem dan contact op met de omgevingsmanager en hou daarmee de lijn vrij voor het melden van calamiteiten. 

Voorbeelden van calamiteiten waarvoor je met de meldkamer belt zijn een (ernstig) EHBO-geval, een grote lekkage met gevaar voor kortsluiting, stroomstoring, inbraak, gaslucht of rookontwikkeling in of rond de UvA-gebouwen. Bewoners van het Universiteitskwartier nemen voor vragen over nutsvoorzieningen, telefonie of internet het beste eerst contact op met hun eigen leverancier/provider.