Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Contact

De afdeling HuisvestingsOntwikkeling is verantwoordelijk voor de realisatie en verdere ontwikkeling van de campussen en het actief uitdragen van de campusambities van de UvA. Het Huisvestingsplan en het Strategisch Huisvestingsbeleid zijn hierin leidend.

Algemene contactgegevens:

Huisvestingsontwikkeling
Spui 21 | 1012 WX Amsterdam
Postbus 94903| 1090 GX Amsterdam

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over de bouw op de campussen, dan kun je contact opnemen met het secretariaat van HuisvestingsOntwikkeling:

H.G.E.M. (Bertie) van Velzen

Secretariaatsmedewerker afdeling HuisvestingsOntwikkeling

Voor reguliere Facility Services (FS) vragen (dus niet gerelateerd aan bouwwerkzaamheden) kun je mailen naar servicedesk-fs@uva.nl of bellen met 020 – 525 1403.

Social media

Roeterseilandcampus en Science Park

Omgevingsmanager

Indien je specifieke vragen, klachten, opmerkingen of suggesties hebt over de Roeterseilandcampus, het Science Park of bouwprojecten van de UvA binnen deze gebieden, neem dan contact op met Omgevingsmanager Simon de Roo, via s.e.deroo@uva.nl.

Universiteitskwartier

Bekijk de informatieflyer met alle contactgegevens van het UK.

Omgevingsmanager(s)

Indien je specifieke vragen, klachten, opmerkingen of suggesties hebt over het Universiteitskwartier of bouwprojecten van de UvA binnen dit gebied, neem dan contact op met Omgevingsmanager Abdullah Al Awwadi:

Heb je specifieke vragen voor de aannemer van de Universiteitsbibliotheek? Dan kunt u zich tijdens kantooruren (07:00 - 16.00 uur) wenden tot omgevingsmanager Quinten Wiggers, via:
T: + 31 (0) 6 36 11 64 53
Eub@bi-smart.nl

Informatienummer UvA 24/7

24/7 bereikbaar voor vragen, klachten en/of meldingen die u heeft over het UK) Bel naar:
T: 085 -105 2976

Universiteitskwartier app

Al het nieuws over het Universiteitskwartier direct op je telefoon? De app is gratis verkrijgbaar in de appstores van Android en IOS (Apple), je vindt de app onder de titel ' Universiteitskwartier'.

Portiersloges

Heb je een vraag of melding voor een portier van een UvA-gebouw op het Universiteitskwartier? Bekijk hier het overzicht van contactgegevens per gebouw.

Urgentie

Politie Spoed
T
: 112 (alarmnummer)
De politie is binnen 10 minuten beschikbaar bij bijvoorbeeld brand, ernstige ontwrichtende of levensbedreigende calamiteiten in of rond de panden of in de openbare ruimte​.

Politie, geen spoed
T:  
0900 - 8844
Denk aan incidenten met een minder ernstig karakter. Bijvoorbeeld een inbraakalarm, overlast of een aanrijding die de doorstroom van het verkeer belemmert. De politie streeft ernaar bij deze meldingen binnen twintig minuten aanwezig te zijn.

Centrale Meldkamer van de UvA 
T: +31 (0)20 525 2222 (alarmnummer) 
Bereikbaar: dag en nacht, 7 dagen per week. 
Let op: dit nummer is enkel bedoeld voor calamiteiten en zaken waar acute actie op vereist is door de UvA. Indien uw vraag/opmerking kan wachten tot de volgende werkdag, neem dan contact op met de omgevingsmanager en hou daarmee de lijn vrij voor het melden van calamiteiten. 

Voorbeelden van calamiteiten waarvoor je met de meldkamer belt zijn een (ernstig) EHBO-geval, een grote lekkage met gevaar voor kortsluiting, stroomstoring, inbraak, gaslucht of rookontwikkeling in of rond de UvA-gebouwen. Bewoners van het Universiteitskwartier nemen voor vragen over nutsvoorzieningen, telefonie of internet het beste eerst contact op met hun eigen leverancier/provider.