Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De UvA wil in dialoog, met oprechte interesse voor wat gebruikers en andere belanghebbenden willen en weten, werken aan oplossingen voor de huisvestingsvraagstukken en -plannen van de UvA. We geloven dat deze inbreng na zorgvuldige besluitvorming, bijdraagt aan betere plannen en kwalitatieve gebouw- en gebiedsontwikkeling. En aan een goede relatie met onze omgeving.

Denk mee over...

Welke beelden heb jij bij een leefbaar en veilig Universiteitskwartier? 
Leefbaarheid en veiligheid is een belangrijk thema uit het Strategisch Masterplan Universiteitskwartier. Maar wat bedoelen we met ‘leefbaar’ en met ‘veilig’? Heeft iedereen daar dezelfde beelden bij? Of verschillen die heel erg. Dat verkennen we de komende tijd in gesprekken met verschillende gebruikers. Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw visie. 

  • Een peiling naar de invulling van de termen leefbaar en veilig 
    Deel jouw beelden van een veilig en leefbaar Universiteitskwartier via Panel (Tot en met zondag 19 mei). Invullen van deze kwalitatieve peiling is anoniem en kost ongeveer 15 minuten. 

  • De resultaten van de peiling bespreken we op maandagavond 27 mei tijdens een inloopbijeenkomst. Je bent welkom om tussen 17.30 – 19.30 uur langs te komen in VOX-POP (Binnengasthuisstraat 9). Wij verwelkomen jou graag met een hapje en een drankje. Tijdens de avond is de gemeente aanwezig. En een expert sociale veiligheid. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan.

  • Eindverslag (juni)  
    Het verslag van de peiling en de werksessie nemen wij mee in onze vervolgprojecten die te maken hebben met de inrichting van het gebied. Zoals in juni 2024 tijdens een werksessie over het ontwerp van gebouw BG5 waar het raakt aan de buitenruimte (Vendelstraat 7) en de inrichting van het bouwterrein van BG5. 

  • We werken stap voor stap aan de ontwikkeling van het Universiteitskwartier. Wil je weten wanneer je kunt meedenken in andere (deel)projecten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief over de ontwikkeling van het Universiteitskwartier.