Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Op 21 oktober verhuist een deel van de kantoren vanuit het Allard Pierson museum aan de Oude Turfmarkt naar de naastgelegen Gasthuiskerk (GHK). Medewerkers van het museum gaan gebruik maken van bouwdeel B van de Gasthuiskerk, parallel gelegen langs het Turfdraagsterpad en aansluitend op het gebouw van het museum.
Bouwdeel B (omcirkeld) naast museum Allard Pierson

Aanpak verhuizing

Vanaf 08.00 uur worden alle werkplekfaciliteiten en spullen voor de medewerkers verhuisd. Daarna volgt al het overige meubilair. De verhuizing vindt plaats via de binnentuin. De verwachting is dat de werkzaamheden in één dag afgerond kunnen worden, maar er is een marge tot en met 22 oktober indien dit noodzakelijk is. Er wordt op maandag gewerkt tot ongeveer 16.00 uur.

We verwachten geen hinder of overlast van deze werkzaamheden. Aan- en afvoer per vrachtwagen van nieuw of verouderd meubilair gaat via de poort langs de Oude Turfmarkt. Hier wordt geen afzetting voor gemaakt. De binnentuin blijft ook toegankelijk. Wel worden er een aantal rijplaten voor het verhuistransport neergelegd.