Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Toekomstige faciliteiten

De bovenbouw van bouwdeel C wordt de komende jaren ingezet als "schuiflocatie" voor het Universiteitskwartier. Dit betekent dat het als een tijdelijke locatie voor UvA afdelingen gebruikt wordt en daarom flexibel inzetbaar moet zijn. Het te huisvesten programma voor de toekomst is met een inpassingsstudie onderzocht.

Uit onderzoek van de UvA is gekomen dat het gebouw geschikt is voor kantoorgebruik. De toekomstige gebruikers zijn het bouwteam van de nieuwe UB, momenteel gehuisvest in BG5. Na gereedkomen van de UB is huisvesting voor het bouwteam UB niet meer nodig en maakt het bouwteam plaats voor een andere gebruiker: CEDLA. De boekencollectie van CEDLA (Centre for Latin American research and documentation) verhuist van Roeterseilandcampus naar het UK, in de nieuwe UB. In bouwdeel C blijft een beperkte hoeveelheid ruimte over die bijvoorbeeld door FGw kan worden ingezet voor eventuele groei.

Bouwdeel B van de GHK wordt in zijn geheel afgenomen door het Allard Pierson (AP). Hier komt de technische dienst en de afdeling Podiumkunsten van het museum.