Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Wil je eens kijken hoe de nieuwe UB vordert, in de voormalige Tweede Chirurgische Kliniek en het Zusterhuis op het Binnengasthuisterrein? We bieden zowel fysieke als virtuele rondleidingen aan om het proces te volgen.
Een rondleiding over de bouwplaats bijwonen?

De UvA organiseert elke tweede dinsdag van de maand rondleidingen over de huidige bouwplaats en door de historische panden.

  • Deelname: Je kunt meedoen aan een rondleiding na aanmelding en nadat je bevestinging van de aanmelding hebt ontvangen per e-mail. Hierin volgen ook instructies voorafgaand aan de rondleiding. 
  • Kledingvoorschrift: Voorafgaand aan de rondleiding verzamel je (na)bij de locatie om bouwlaarzen en een bouwhelm aan te trekken, de UvA stelt deze ter beschikking. Het is ook verplicht een lange broek te dragen.
Video: een virtueel kijkje op de bouwplaats

Geen tijd voor een echte rondleiding op de bouwplaats? Ga dan mee op deze korte virtuele rondleiding. We leiden je rond over de bouwplaats van de nieuwe UB in wording en vertellen wat er zoal komt kijken bij een verbouwing van een monumentaal pand in hartje Amsterdam.