Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Op grond van de algemene beginselen van behoorlijk bestuur publiceert de UvA haar voornemen tot het sluiten van een nieuwe huurovereenkomst met FOLIA.

Voornemen

FOLIA heeft in 2016 een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd gesloten met de UvA voor kantoorruimte op REC JK. In verband met de gewenste verbouwingen door de UvA op het REC JK zijn in 2020 met FOLIA aanvullende afspraken gemaakt op de bestaande huurovereenkomst. FOLIA is vervolgens tijdelijk verplaatst naar andere ruimte(s)ten behoeve van de verbouwing en zou een nieuwe huurovereenkomst aangeboden krijgen, zodra er sprake was van een definitieve ruimte. Het voornemen is om hier nu gehoor aan te geven door aan FOLIA circa 112 VVO  kantoorruimten aan te bieden op de tweede verdieping van het pand gelegen aan de Valckenierstraat 65, 1018 XE (kamers 2.03, 2.05, 2.09 en 2.09A).Vanwege voornoemde afspraken in 2020 tussen de UvA en FOLIA is FOLIA de enige kandidaat aan wie nu deze nieuwe huurovereenkomst kan worden aangeboden.

Bezwaar

Mocht u zich niet kunnen verenigen met het voornemen tot het sluiten van de gebruiksovereenkomst, dan dient u binnen een termijn van 20 (twintig) kalenderdagen na datum publicatie van deze bekendmaking een kort geding tegen de UvA bij de Rechtbank Amsterdam aanhangig te hebben gemaakt. Genoemde termijn merken wij aan als vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn van 20 (twintig) kalenderdagen geen kort geding tegen UvA aanhangig is gemaakt, zal het CVB van de UvA besluiten tot het aangaan van deze overeenkomsten en kunnen er geen aanspraken jegens de UvA terzake van deze overeenkomsten worden gemaakt. Er liggen verder geen stukken ter inzage.

Informatie

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met F. Berger-Smeets, bereikbaar op telefoonnummer: 06 -39 01 22 09  of per e-mail: f.berger-smeets@uva.nl