Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Vanaf 6 maart starten werkzaamheden aan de gevels in de binnentuin van gebouw J/K. Dit duurt ongeveer tot eind mei. Wat gaat er gebeuren?
Voorkant REC J/K

Opbouwen steigers

Ter voorbereiding van de werkzaamheden aan de gevels worden vanaf 6 maart steigers opgebouwd in de binnentuin. Deze opbouwwerkzaamheden duren ongeveer twee weken. Dit kan gepaard gaan met enige geluidshinder.

Herstelwerkzaamheden gevel

Vanaf 13 maart starten de herstelwerkzaamheden aan de gevels. Het metselwerk en beton wordt daar waar nodig hersteld. Als er eventueel hak- en boorwerk moet gebeuren dan wordt dit zoveel mogelijk buiten de onderwijsuren gedaan. Verder worden de gevels gereinigd.

Schilderwerkzaamheden kozijnen

Vervolgens worden vanaf 20 maart de kozijnen - waar nodig - hersteld en worden de kozijnen geschuurd en geschilderd. Het schuren kan geluidsoverlast geven. De verwachting is dat eind mei de werkzaamheden aan de gevels in de binnentuin zijn afgerond.

Meer informatie

Meer informatie over het groot onderhoud van gebouw REC J/K vind je hier op de site.  Vragen over de werkzaamheden? Neem contact op via:  omgevingsmanager-rec@uva.nl.