Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Het gebied rondom LAB42 en Matrix ONE wordt ingericht. Dit gebeurt in fases. Er worden bomen geplant, zitplaatsen gemaakt en klinkerstenen neergelegd.

Verschillende fases

  • Vanaf maandag 26 september starten we met fase 2. Fase 2 is het gebied tussen LAB42 en FNWI van de Universiteit van Amsterdam. Ook het stukje voor de hoofdingang van LAB42 hoort hierbij.  
  • Als alles volgens planning verloopt start fase 3 in november. Fase 3 is het gebied rondom Matrix ONE.
  • Na de kerst starten we met fase 4. In deze fase werken wij aan het gebied links van LAB42. Ook het stukje tussen LAB42 en de beachvelden wordt hierin meegenomen. 
  • Rond februari starten we met fase 5. We werken dan aan de toegangspaden van de voormalig Kruislaan naar LAB42 en Matrix ONE.

Fase 2

De werkzaamheden aan fase 2 starten volgende week. De aannemer begint met het verwijderen van het straatwerk. We werken van Noord naar Zuid. De Zuidkant is in dit geval de kant van LAB42. Alle vluchtroutes blijven begaanbaar. De aannemer zorgt er namelijk voor dat er loopschotten op de grond worden neergelegd. Tijdens de werkzaamheden kunt u LAB42 alleen in bij de ingang aan de kant van de beachvelden.  

Volgende fases

Als er bij de volgende fases overlast ontstaat door werkzaamheden, zullen wij dit tijdig vermelden. Hou hiervoor onze projectpagina in de gaten. 

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marije van den Berg, projectmanager Amsterdam Science Park: marije.van.den.berg@amsterdam.nl of 06 1928 0454.

Zie ook