Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Online platform en focusgroepen

Van 16 maart tot en met 13 april 2017 kun je deelnemen aan de raadpleging via een online platform.

Dit digitale platform gaat officieel van start tijdens de startbijeenkomst op 16 maart. Op dit platform krijg je aan de hand van enkele vragen en forumgesprekken de gelegenheid om je mening te delen over de nieuwe UB. Je kunt je mening geven op momenten waarop het jou uitkomt.

Focusgroepen (offline)

In de eerste helft van april gaan we in kleine groepen doorpraten over onderwerpen die betrekking hebben op de nieuwe UB. Bijvoorbeeld: wat is de invloed van de ligging van de UB op de rest van de campus? Of welk ontwerp sluit het beste aan bij jouw algehele wensen voor de nieuwe UB? Via het Platform Raadpleging UB kun je je vanaf 16 maart aanmelden voor deze focusgroepen.

Hoe te registreren?

Op 10 maart is er een eerste e-mail via 'UvA en Ruigrok NetPanel' verzonden naar UvA-studenten en -medewerkers en op 21 maart een reminder. Deze e-mails bevatten een persoonlijke link om te registereren op het online platform. Heb je geen e-mails ontvangen? Mogelijk zit ten ze in je spambox, of check of je onder de doelgroep valt via de Q&A. Heb je overige vragen? Neem contact op met huisvestingsontwikkeling@uva.nl