Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Dankzij groot onderhoud en een kwaliteitsimpuls is het gebouw de komende vijftien jaar weer optimaal bruikbaar. Vorig collegejaar zijn er dertien nieuwe onderwijszalen en een espressobar in de ‘laagbouw’ gerealiseerd. Tijdens de start van dit collegejaar is ook de ‘hoogbouw’ voltooid, waarbij er zeventien nieuwe onderwijszalen zijn toegevoegd.

De oostvleugel op de derde verdieping is de nieuwe thuisbasis van de opleiding Computational Social Science. Ook andere gebruikers van REC JK hebben een nieuwe plek gekregen, waaronder ICT Services, Canon en Folia. Een bijzondere nieuwe bewoner van het opgeknapte REC JK is REC Impact op de eerste verdieping. Het ‘REC Impact Centre’ belooft niet alleen een fysieke hub voor valorisatie, maar ook inhoudelijke programmering die aansluit bij maatschappelijke thema's. Lees hieronder meer over de feestelijke opening van REC Impact.  

Met de verbouwing achter de rug, zetten we alleen nog de laatste puntjes op de i en voltooien we de werkzaamheden in de binnentuin.