Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Op 5 september heeft REC Impact op een feestelijke manier zijn deuren in REC JK geopend. REC Impact is voortgekomen uit de toewijding van de faculteiten Economie en Bedrijfskunde, Maatschappij en Gedragswetenschappen, en Rechtsgeleerdheid om meer in te zetten op het bijdragen aan en leren van de maatschappij.

De impact hub in het REC JK gebouw biedt een dynamische en inspirerende ruimte met (flex) werkplekken, kantoren en een congresruimte. Hier kunnen innovatieve denkers, sociale ondernemers en creatieve probleemoplossers samenwerken en hun ideeën om de wereld te verbeteren realiseren.

De opening werd afgetrapt door Erik Boer, programmadirecteur REC Impact, en Jan Lintsen, vicevoorzitter College van Bestuur. Zij spraken over het veranderende landschap van hoger onderwijs in de maatschappij. Vervolgens waren er twee paneldiscussies met impactmakers verbonden aan REC Impact. De panels gingen onder meer over de successen van initiatieven als The Law Hub, Analytics for a Better World, Entrepreneurship UvA en The Wellbeing Dashboard, allen gelieerd aan REC Impact. Als afsluiting was er een gezellige borrel en een expositie van verschillende impactmakers gevestigd in de Impact Hub of verbonden aan REC Impact.

Wil je meer weten over REC Impact, of heb je zelf een idee wat je zou willen ontwikkelen? Kijk dan op de website van REC Impact.