Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
De afgelopen periode is er veel werk verricht aan gebouw REC P aan de Plantage Muidergracht 22-24. Aan de grachtzijde worden de laatste stelkozijnen geplaatst en worden daarna de nieuwe aluminium kozijnen en de beglazing geplaatst. Dit is, mits de weersomstandigheden het toelaten eind februari begin maart afgerond.
Werkzaamheden aan de gevel aan de grachtzijde van REC P

De werkzaamheden aan het metselwerk aan de buitenzijde van de collegezaal naderen hun afronding. De gevelstenen zijn verwijderd en nieuwe zijn aangebracht, ook is inmiddels een start gemaakt met het demonteren van de steiger. Zodra deze is gedemonteerd worden ook daar de gevelkozijnen geplaats.  

Vooruitblik de komende periode

De werkzaamheden in het gebouw gaan onverminderd door. De installateurs zijn volop bezig met de aanleg van de leidingen, kanalen en andere voorzieningen die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van de installaties. De afbouwaannemer is eveneens volop bezig met het plaatsen van de binnenwanden. Wat nog niet zichtbaar is, maar al wel in de fabriek in productie is, is het vaste meubilair. In een volgende nieuwsbrief hopen we u hier een impressie van te kunnen laten zien. 
 

Twee foto's van de steiger aan de buitenzijde Plantage Muidergracht REC P