Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Een duurzaam klimaat, wat is dat eigenlijk? Hoe dragen de HvA en UvA hieraan bij? En wat kunnen jij en ik de komende jaren zelf doen? Tijdens de GREEN WEEKS leren en inspireren we elkaar om erachter te komen welke stappen we gaan zetten voor een toekomstbestendige, duurzame stad en wereld. Daarbij laten we zien wat de HvA en UvA daar nu zelf al aan doen. T/m 31 mei organiseren de HvA en UvA in samenwerking met FLOOR (het cultureel platform van de HvA) allerlei openbare evenementen op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid. Bekijk alle event op www.uva.nl/greenweeks.

Duurzaamheidsmarkt Science Park - 19 mei

Amsterdam Green Campus (AGC) doet projectonderzoek op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie in Noord West Nederland. Tijdens de markt kunnen bezoekers iets proeven van de AGC projecten en zijn er rondleidingen door het FNWI gebouw en over Anna’s Tuin & Ruigte. De duurzaamheidsmarkt is op 19 mei in gebouw Science Park 904. 

Sustainable fashion
De ware prijs van ons eten

Green weeks events content – 24 en 25 mei:

Sustainable fashion? Go sew yourself! – 24 mei
Alsmaar nieuwe kleding kopen is niet meer van deze tijd. Kleding repareren, dat is duurzaam! 24 mei staat in het teken van duurzaamheid en kleding. Geef je outfit een nieuwleven, upcycle je oude broek en kom kijken naar de baanbrekende documentaire ‘The True Cost’.

Lezing: De ware prijs van ons eten – 25 mei 
Wat is de ware prijs van ons eten? Kim uit de Bos neemt ons mee in de wereld van onze producten.

Kookworkshop, leer duurzaam koken - 25 mei

Lezing: Weet wat je eet - 25 mei
Weet jij wat de CO2-footprint is van jouw eten? Kom dit en meer te weten tijdens de lezing.

Kookworkshop
Weet wat je eet