Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
In verband met de voorbereidingen van de bouw van LAB42 zal de buitenruimte rondom Science Park 904 gaan veranderen. Hieronder een overzicht van de geplande werkzaamheden.

Verplaatsing fietsenstalling

De fietsenstalling tegenover Science Park 904, gebouw A wordt verplaatst naar de kavel bij de hoofdingang van dit gebouw. Planning is deze nieuwe stalling voor de zomer gereed te hebben. Voorafgaand aan de verplaatsing vindt er een opschoonactie van de huidige fietsenstalling plaats.

Opschoonactie fietsenstalling

Vanaf de week van 17 februari tot 21 februari zal Facility Services alle eventuele fietswrakken labelen in de fietsenrekken tegenover Science Park 904, gebouw A. Kapotte en langdurig geplaatste fietsen krijgen een sticker. Alle fietsen met een label die na 13 maart niet zijn weggehaald door de eigenaar, worden verwijderd en tijdelijk opgeslagen in de fietsenstalling onder gebouw F. Stuk geknipte sloten worden niet vergoed. Deze opschoonactie geldt niet voor de overige stallingen op Amsterdam Science Park. Voor vragen: servicedesk-fs@uva.nl of bel 020 - 525 1403.

Plaatsing kabels en leidingen

Voor de zomer wordt ook begonnen met de plaatsing van kabels en leidingen op de plek waar nu de fietsenstalling is. Dit ter voorbereiding van de bouw van LAB42 en het bouwrijp maken van de kavel.

Buitenruimte niet meer beschikbaar voor activiteiten/festiviteiten

De buitenruimte rondom Science Park 904 kan vanaf april niet meer gebruikt worden voor het organiseren van evenementen. Ook op de aangrenzende kavel naast café Polder kunnen geen evenementen meer worden gepland. Voor het organiseren van evenementen elders op het terrein dient men contact op te nemen en een vergunning aan te vragen bij de Gemeente. Ben je van plan om vóór de zomer een evenement te gaan organiseren? Neem dan contact op met de Gemeente. Zij kunnen aangeven of en welke mogelijkheden er in de periode tot de zomer nog zijn.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LAB42 nieuwsbrief

Heb je vragen neem dan contact op via: huisvestingsontwikkeling@uva.nl