For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

On May 2, an opening will be made in an exterior wall of the basement of building J/K on Roeterseiland Campus to fit a window (this is the wall facing Plot V). The works will take one to two days and will include cutting, breaking and drilling work.

Visual of new spaces souterrain REC J/K

The construction fences have been fitted with noise reduction tarpaulin to reduce the noise from the works. The purpose of these works is to test if the noise reduction measures are sufficient, or if this type of work causes noise nuisance for the users of the building, other users of buildings on the campus and nearby residents. This testing is necessary because in the next phase of the renovation of building J/K, several new windows will be created in the fa├žade of the basement, as it will be converted into lecture rooms.

What happens next

Based on the findings of the testing works, an exact schedule will be drawn up for making the openings for the other windows. It will then also be determined whether the building can remain partly open during the works.

Contact

If you have any questions or comments, please contact the project team at: omgevingsmanager-rec@uva.nl.

Map of the exact location of the test