Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Universiteitskwartier App

Al het nieuws over het Universiteitskwartier direct op je telefoon? Je kunt via de Universiteitskwartier app als eerste op de hoogte zijn van het nieuws, waar en wanneer jij dat wilt, op een snelle en makkelijke manier.

In de app lees je als student, medewerker, bewoner of belangstellende alles over de invulling van het Universiteitskwartier. Ook biedt de app informatie over de voortgang van de gebouwen van de Universiteit van Amsterdam, zoals de Universiteitsbibliotheek en de verbouwing van het Allard Pierson Museum. Je kunt dus makkelijk zien wat er in het gebied of per gebouw gebeurt. Via de app kun je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten en bijeenkomsten. Ook kun je via de app contact te zoeken met de UvA, bijvoorbeeld in het geval van vragen, of calamiteiten bij bouwprojecten.

Deze app is een uitgave van de Universiteit van Amsterdam. Het is gratis te downloaden en is geschikt voor zowel smartphones als tablets. De app is verkrijgbaar in de appstores van Android en IOS (Apple), je vindt de app onder de titel ' Universiteitskwartier'.

Direct downloaden? Klik op de link voor Apple of klik op de volgende link voor Android

Download de Universiteitskwartier App
Beschikbaar in de appstores.