Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Actueel overzicht werkzaamheden Science Park

De realisatie van LAB42 duurt ongeveer twee jaar. Wij informeren proactief over de activiteiten via de website, de nieuwsbrief en nieuwsberichten. Een actueel overzicht van de bouwwerkzaamheden leest u hieronder:

Er wordt nog steeds druk gebouwd aan LAB42 en Matrix ONE. Hierbij een korte terugblik op de werkzaamheden van de afgelopen maand en wat er voor beide bouwprojecten de komende tijd op de planning staat.

Werkzaamheden LAB42

Bij LAB42 is op de 5e en 6e verdieping de vloerafwerking aangebracht. De deuren worden op verschillende verdiepingen afgehangen en verder wordt er volop gesausd en worden overal kabels getrokken. Ook is de bouwlift weggehaald en de gevel is volledig gesloten. Tot slot zijn alle nutsleidingen, zoals elektra en riolering, het gebouw binnengebracht.  De komende periode wordt er in het gebouw hard verder gewerkt. 

In januari organiseerde Bouwen met Staal een webinar over de ontwikkeling van LAB42, waarin o.a. architect en uitvoerder van LAB42 aan het woord kwamen. Bekijk het webinar.

Werkzaamheden Matrix One

Voor de kerst is Matrix ONE wind-waterdicht gemaakt. De werkzaamheden vinden nu voornamelijk inpandig plaats, waarbij het vooral gaat om afbouwwerkzaamheden en installatiewerkzaamheden. Aan de buitenzijde is op de noordgevel gestart met het aanbrengen van de uiteindelijke gevelafwerking. De einddatum voor oplevering staat gepland op vrijdag 1 juli 2022.

Meer informatie

Wanneer u vragen en/of opmerkingen over de bouwplaatsen, de voortgang van de werkzaamheden of overige zaken heeft, neem gerust contact op met Simon de Roo, omgevingsmanager, via omgevingsmanager-asp@uva.nl