Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Actueel overzicht werkzaamheden Science Park

De realisatie van LAB42 neemt circa twee jaar in beslag. Via de website, de nieuwsbrief en nieuwsberichten informeren we proactief en tijdig over de werkzaamheden.

Hieronder een korte update van de werkzaamheden van LAB42 en Matrix One. 

Werkzaamheden LAB42

Net voor de zomer bereikte LAB2 het hoogste punt en gedurende de zomermaanden is er flink doorgewerkt aan het gebouw. Zo zijn de laatste trappen en kozijnen in het atrium geplaatst en is de liftschacht inmiddels ook gerealiseerd. Daarnaast is er hard gewerkt aan het dak, de onderhoudsinstallatie van het atrium, tussenwanden op de bovenste verdiepingen en hebben de eerste geveldelen hun plek gevonden. De eerste geveldelen zijn ook getest op lucht- en waterdichtheid en zijn met vlag en wimpel geslaagd. 

De komende tijd wordt er verder gewerkt aan het realiseren van de binnenwanden en gevel van het gebouw. Overlast van de andere werkzaamheden in het gebouw is niet te verwachten. 

Luchtfoto Amsterdam Science Park

Werkzaamheden Matrix One

Bij Matrix One is in de zomermaanden hard gewerkt aan de staalconstructie en zitten alle verdiepingen er inmiddels op. In het gebouw is verder gewerkt aan de vloeren en hebben de trappen hun bestemming gevonden. De komende periode worden de werkzaamheden aan het dak, zoals dakbedekking, uitgevoerd en worden de betonvloeren van de bovenste verdiepingen gestort. 

Voor alle werkzaamheden geldt dat het geen impact heeft op de omgeving en geluids- en/of andere overlast is niet te verwachten is.

Meer informatie

Voor meer info en vragen over de bouwwerkzaamheden, neem gerust contact op met Simon de Roo, omgevingsmanager, via omgevingsmanager-asp@uva.nl