Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Actueel overzicht werkzaamheden Science Park

De realisatie van LAB42 neemt circa twee jaar in beslag. Via de website, de nieuwsbrief en nieuwsberichten informeren we proactief en tijdig over de werkzaamheden.

Hieronder een korte update van de werkzaamheden van LAB42 en Matrix One. 

Werkzaamheden LAB42

Bij LAB42 lopen de werkzaamheden voorspoedig. Alle hefsteigers zijn weggehaald en de transformatoren hebben hun plek gevonden. Verder is het glas aangeleverd en wordt dit geplaatst op de 1e verdieping en begane grond. Binnen wordt gewerkt op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Hier worden o.a. de metalstudwanden geplaatst. Op de zesde verdieping zijn er al deuren geplaatst, dus daar gaat het erg snel. Verder is de installateur bezig met kabels- en leiding banen. Tijdens de kerstvakantie (25 dec t/m 9 januari) liggen de werkzaamheden voor het grootste deel stil, enkel de installateur is in het gebouw, gedurende week 1-2022, nog bezig met een aantal zaken.

Werkzaamheden Matrix One

De Vries en Verburg werkt hard aan het wind- en waterdicht maken van Matrix ONE. Het atriumdak is inmiddels geïnstalleerd en de gevels zijn gesloten. Na een week kerstvakantie wordt er in de eerste week van het nieuwe jaar wordt begonnen met het plaatsen van de definitieve gevelafwerking. Ook dan start het afbouwen van/in Matrix ONE.

Het aanleggen van de wko-bronnen voor Matrix ONE gaat voorspoedig. Het boren van de bronnen is afgerond en in de loop van volgend jaar wordt e.e.a. aangesloten.  

Meer informatie

Wanneer u vragen en/of opmerkingen over de bouwplaatsen, de voortgang van de werkzaamheden of overige zaken heeft, neem gerust contact op met Simon de Roo, omgevingsmanager, via omgevingsmanager-asp@uva.nl