Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Actueel overzicht werkzaamheden Science Park

De realisatie van LAB42 neemt circa twee jaar in beslag. Via de website, de nieuwsbrief en nieuwsberichten informeren we proactief en tijdig over de werkzaamheden.

Verschillende werkzaamheden gebouw LAB42

Hieronder een korte update van de werkzaamheden van LAB42 en Matrix One. Voor beide projecten geldt dat er op Hemelvaart (13 en 14 mei) en Tweede Pinksterdag (24 mei) niet gewerkt wordt.

Werkzaamheden LAB42

De afgelopen periode is LAB42 flink de lucht in gegaan. Er zijn enkele nachtelijke transporten geweest en wordt nu weer druk verder gebouwd aan de constructie.

Tot de zomer gaat deze constructie steeds verder de hoogte in, richting het hoogste punt. Tevens wordt in deze periode gewerkt aan de verdiepingsvloeren. Overlast is van deze werkzaamheden niet te verwachten. 
 

Werkzaamheden Matrix One

Bij Matrix One is de afgelopen periode gewerkt aan het uitgraven van de kelder, het storten van de keldervloer en het aanbrengen van de kelderwanden. Ook zijn de damwanden allemaal weer verwijderd.

De komende weken wordt er voornamelijk gewerkt aan de fundering en in mei wordt gestart met het bouwen van het casco van Matrix One. Dit zijn geen ingrijpende werkzaamheden voor de omgeving en geluids- en/of andere overlast is niet te verwachten.

Meer informatie

Voor meer info en vragen over de bouwwerkzaamheden, neem gerust contact op met Simon de Roo, omgevingsmanager, via omgevingsmanager-asp@uva.nl

Luchtfoto Amsterdam Science Park