Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Ten behoeve van de realisatie van de nieuwe Universiteitsbibliotheek worden er de komende periode in de omliggende straten, waaronder de Vendelstraat, werkzaamheden uitgevoerd in het kader van gas, elektra, water en de riolering. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren dient de locatie vrij te zijn van objecten. Fietsen, scooters en gemotoriseerde voertuigen kunnen daarom in de periode van week 40 t/m 42 niet geparkeerd worden in de Vendelstraat,

Verwijdering fietsenrekken Vendelstraat
Locaties verwijdering fietsen, scooters en andere voertuigen.

Het fietsenvak voor de trappartij bij UvA gebouw BG5 in de doorgang van Vendelstraat naar de Oudemanhuispoort (zie plattegrond) zal vrij moeten zijn van fietsen, zie ook het nieuwsbericht van vorige week.  Dit zal ook met een bord op locatie worden aangegeven. Het verzoek aan studenten, medewerkers, bewoners  en gebruikers is om hier einde week 40 (vanaf  5 oktober) rekening mee te houden.

Alle fietsenrekken in de Vendelstraat worden vóór week 42 verwijderd. Er worden borden bij de fietsenrekken geplaatst.  Ook hierbij het verzoek aan alle gebruikers is om hier rekening mee te houden. 
 

Fietsenstalling Vendelstraat
Fietsenvak in de doorgang van de Vendelstraat naar de Oudemanhuispoort