Al het nieuws over het Universiteitskwartier direct op je telefoon? Als eerste op de hoogte zijn van het nieuws, waar en wanneer jij dat wilt, op een snelle en makkelijke manier? Dat kan nu met de app ' Universiteitskwartier', deze maand door de UvA gelanceerd.

Download de Universiteitskwartier App

Wat kun je met de app?

In de app lees je als student, medewerker, bewoner of belangstellende alles over de invulling van het Universiteitskwartier. Ook biedt de app informatie over de voortgang van de gebouwen van de Universiteit van Amsterdam, zoals de Universiteitsbibliotheek en de verbouwing van het Allard Pierson. Je kunt dus makkelijk zien wat er in het gebied of per gebouw gebeurt. Via de app kun je op de hoogte blijven van de laatste nieuwsberichten en bijeenkomsten. Ook kun je via de app contact te zoeken met de UvA, bijvoorbeeld in het geval van vragen of calamiteiten bij bouwprojecten.

Dit is de eerste release van de app. In de komende maanden zal er gewerkt worden aan een nieuwe update. Een van de belangrijke aspecten die wij aan de app willen toevoegen is de mogelijkheid tot interactie. Tevens willen wij gebruikers bevragen op hun ervaringen om zo de app nog meer te kunnen richten op de wensen van de doelgroep. Lijkt het jou leuk je aan te melden voor het gebruikerspanel of wil je meer informatie ontvangen over dit testpanel? Mail dan naar universiteitskwartier-ho@uva.nl.

Dowload de app nu!

Deze app is een uitgave van de Universiteit van Amsterdam. Het is gratis te downloaden en is geschikt voor zowel smartphones als tablets. De app is verkrijgbaar in de appstores van Android en IOS (Apple). Je vindt de app onder de titel 'Universiteitskwartier' in de appstore op je telefoon of tablet.

Download de Universiteitskwartier App