Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Afgelopen maanden zijn in gebouw E de kamers geïsoleerd. Gebruikers hadden flink last van geluiden uit aanliggende kamers en gangen. Daarom zijn zogenaamde geluidlekken, zoals naden rondom ventilatiekanalen en tussen vloeren en wanden, gedicht. ‘Er is nu weer prima te werken’ zegt Jolanda Vroons van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. En het project is volgens planning verlopen.

Henny Koolen, uitvoerder bij Kwakman Afbouw, wijdt het succes o.a. aan het persoonlijke contact dat hij wekelijks met de contactpersonen van FEB had. ‘Niet mailen maar gewoon elkaar aanspreken. Dat is het onderlinge begrip en het project ten goede gekomen’ zegt Henny. Als dank voor deze succesvolle manier van samenwerken trakteerde hij op een Volendamse lunch van flippen (Volendamse witte kadetjes) met makreel.

 

Volendamse lunch met flippen en markeel

Voorafgaand aan de werkzaamheden zijn een aantal maatregelen uitgetest in twee proefkamers. Vervolgens is een aantal van deze maatregelen doorgevoerd. Het geluidniveau in de kamers is hierdoor gemiddeld met 7dB verbeterd.