De nieuwe uitgave van de Binnenstadscampus-krant van juni 2016 is klaar. De krant geeft een beeld van de ontwikkelingen op en rond de Binnenstadscampus.

Cover krant Binnenstadscampus juni 2016
Cover krant Binnenstadscampus

Wat staat er zoal in?

De onderwerpen zijn gericht op de huidige en toekomstige medewerkers en studenten van de FGw en UB en de omwonenden. Zo leest u bijvoorbeeld een interview met twee leden van de Centrale en Facultaire Studentenraad: Lianne Hooijmans en Eleni Kouvelas. Ook vertelt Maaike Ambags (directeur van de Amsterdamse Academische Club) meer over meer deze locatie. Daarnaast komen externen aan het woord, zoals Leendert Vlieger (bewoner van de Kloveniersburgwal en actief lid van de Vereniging voor Openbaar en Leefbaar Binnengasthuisterrein) en Gretske de Jong (voorzitter BIZ Rokin Ondernemers en winkelmanager bij Scheltema).

Lees verder: Krant juni 2016