Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

In de tweede helft van januari trekken er nieuwe bewoners in het voormalig Service en Informatiecentrum (BG3) aan de Binnengasthuisstraat 9. VOX POP, voorheen gevestigd in BG5, zal haar intrek nemen, samen met de UvA afdeling HuisvestingsOntwikkeling, een deel van Facility Services en ICT Services en de HvA afdeling Bureau Nieuwbouw.

X
Binnengasthuisstraat 9, BG3

VOX POP is een pop up programma waarmee de UvA studenten, medewerkers, omwonenden en andere partijen de kans biedt om lege ruimtes op het Binnengasthuisterrein te benutten voor debat, exposities, lezingen, filmavonden enzovoorts. De projecten zijn tijdelijk en geesteswetenschappelijk van aard. De nieuwe ruimte is voor VOX POP een goede ontwikkeling om zichtbaarder te worden voor het publiek. Iedereen is welkom om de activiteiten te bezoeken. 

X

Vindbaar voor omgeving

De afdelingen HuisvestingsOntwikkeling en Bureau Nieuwbouw werken aan de realisatie van de open stadscampussen, waaronder de Binnenstadscampus. ‘Voor de campusontwikkeling is het goed om te werken op locatie. Om nog meer gevoel te krijgen met het gebied en zichtbaar en vindbaar te zijn voor de omgeving. Voorheen was ons kantoor gevestigd op de Roeterseilandcampus, daar hebben we goede ervaringen mee’, aldus Cees van der Wolf, directeur HuisvestingsOntwikkeling en Bureau Nieuwbouw.  

VOX-POP zal haar activiteiten op de begane grond gaan uitvoeren in het ronde deel van het pand. De beide afdelingen worden op de eerste en tweede verdieping gehuisvest, voornamelijk in het ronde deel.

Wat merkt u van de verhuizing?

Op maandag 21 december wordt het eerste meubilair naar BG3 verhuisd. Dit gebeurt tussen 7.00 – 11.00 uur (venstertijden*). Vanaf januari zal het pand van binnen beperkt aangepast (vloeren, wanden) worden. In de tweede helft van januari vindt de verhuizing plaats. De omgeving zou overlast kunnen ondervinden van de verhuiswagens en de beperkte werkzaamheden. We proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. 

* Venstertijden zijn door de gemeente bepaalde tijdstippen waarop winkels in een bepaald gebied bevoorraad mogen worden door vrachtwagens.