Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Van maandag 21 september tot en met eind november vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats in het Bushuis aan de Kloveniersburgwal 48 en het Oost-Indisch Huis aan de Oude Hoogstraat 24.

X

De UvA-panden worden van binnen opgefrist voor toekomstige gebruikers. Er wordt geschilderd, de vloerbedekking wordt vervangen en er wordt gewerkt aan het ICT-netwerk.

Wat merkt u van deze werkzaamheden?

De werkzaamheden vinden binnen in het gebouw plaats en veroorzaken naar verwachting weinig geluidhinder. Tijdens het werk zullen er gemiddeld twee vrachtwagens per dag materiaal aan- en afvoeren. Voor het laden en lossen parkeert de vrachtwagen, één per keer, op de stoep voor het UvA-pand aan de Kloveniersburgwal 48 zodat de weg niet geblokkeerd wordt. Voetgangers worden verzocht om de vrachtwagen heen te lopen.
De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag, tussen 7.00 en 18.00 uur. Indien nodig, wordt soms ook in de avond en op zaterdag gewerkt.

Wij proberen eventuele hinder als gevolg van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat u toch hinder ervaart. Wij vragen hiervoor uw begrip.