Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Het nieuwe pand voor Kunstgeschiedenis en Algemene cultuurwetenschappen van de Faculteit der Geesteswetenschappen aan het Turfdraagsterpad 15-17 is gereed. Vanaf maandag 20 juli is gestart met het plaatsen van het nieuwe meubilair. Vanaf 31 juli start de verhuizing.

X
Voorgevel pand Turfdraagsterpad 15-17
X
Ingerichte zolderverdieping

De verhuizing vindt plaats van 31 juli tot en met 6 augustus. De werkzaamheden worden tussen 7.00 en 16.00 uur uitgevoerd. Op het Turfdraagsterpad wordt vanaf 8.00 uur gelost.

Zodra de verhuiswerkzaamheden gereed zijn nemen de medewerkers die nu op de Herengracht en de Oude Turfmarkt zitten, hun intrek in het nieuwe pand. In de week van 6 tot en met 13 augustus worden de achtergebleven spullen in het pand op de Oude Turfmarkt verwijderd en vervoerd naar een depot. Het vervoer vindt plaats tussen 7.00 en 11.00 uur.

X
Op elke verdieping overlegplekken op de gang

Wat merkt u van deze werkzaamheden?

Op de Oude Turfmarkt staan de verhuiswagens deels op het voetpad en deels op de rijbaan. Op het Turfdraagsterpad staan de wagens op het plein opgesteld. Fietsers, voetgangers en gemotoriseerd verkeer kunnen langs de werkzaamheden.

Wij proberen eventuele hinder als gevolg van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat u toch hinder ervaart. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vragen?

Heeft u vragen over de ontwikkelingen rond de Binnenstadscampus, neemt u dan contact op met Chérie van der Meer, omgevingsmanager Binnenstadscampus.