Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Voor de nieuwe Universiteitsbibliotheek (UB) worden door de nutsbedrijven werkzaamheden uitgevoerd om de algemene voorzieningen aan te leggen voor de wijk en de UB voor het toekomstig gebruik. De werkzaamheden zijn in twee periodes opgedeeld.

Week 18
De werkzaamheden ten behoeve van de glasvezel zijn verplaatst naar week 18 (week van 29 april t/m 2 mei), in tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde week 17. In deze week wordt er een glasvezelkabel gelegd tussen de UvA gebouwen BG3 en BG5. De uitvoering wordt gedaan door de firma Schuuring. Dit betekent dat deze route slecht bereikbaar is.

Vanaf 13 mei
Vanaf 13 mei worden de algemene nutvoorzieningen aangelegd: riolering, elektra, water en data. Voor deze werkzaamheden wordt een groot deel van het straatwerk rondom de gebouwen BG2, BG3, BG5 en de nieuwe UB open gemaakt. Dit betekent ook het openmaken van een deel van de Binnengasthuisstraat en het Turfdraagsterspad. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Van den Heuvel in afstemming met Liander. Zij hebben aangegeven te zorgen dat het gebied zo goed mogelijk toegankelijk blijft.

Informatiebrief

Liander en Van den Heuvel zullen binnenkort alle woon- en werkadressen in de omgeving een brief sturen met informatie over de planning, werkwijze en impact.