Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

De gemeente Amsterdam en de UvA organiseren een fysieke bijeenkomst over de ontwikkeling van het Universiteitskwartier op vrijdag 3 juli in de Zuiderkerk. Deze bijeenkomst is een vervolg van de online bijeenkomst van maandag 22 juni, maar op een fysieke locatie. Let op: u dient zich wel vooraf aan te melden.

Fysieke bijeenkomst

Op maandag 22 juni 2020 vond in dit kader een online bijeenkomst plaats. De online participatiebijeenkomst had een informerend karakter, met als doel om iedereen dezelfde actuele informatie te geven. Ondanks dat het tijdens de hele bijeenkomst mogelijk was om vragen te stellen en reacties te geven via de chat, bood de online bijeenkomst minder mogelijkheden om echt met elkaar in gesprek te gaan.

We willen hier toch graag gelegenheid toe bieden. Daarom organiseren we op vrijdag 3 juli een fysieke bijeenkomst in de Zuiderkerk. U kunt dan face-to-face in gesprek gaan met de gemeente, met de UvA en met elkaar. Er wordt tijdens deze bijeenkomst geen nieuwe informatie getoond ten opzichte van 22 juni 2020.

Waar en wanneer

Om een goede inschatting te kunnen maken van de opkomst verzoeken wij u om u vooraf aan te melden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de anderhalve meter afstand gewaarborgd blijft. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar universiteitskwartier@amsterdam.nl

Daarnaast vragen wij u om de richtlijnen van het RIVM te respecteren. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. En heeft u ziekteverschijnselen? Blijf dan thuis.

Terugblik online bijeenkomst 22 juni 2020