GEANNULEERD! Seminar wordt uitgesteld tot een later tijdstip in het jaar. Wij informeren u als er meer informatie is. Op maandag 23 maart organiseert de afdeling Huisvestingsontwikkeling van de Universiteit van Amsterdam (UvA) het Seminar Future Learning at the UvA. Aansluitend is er een borrel ter gelegenheid van de pensionering van Marij Veugelers (consultant Future Learning UvA).

Detail Summary
Datum 23 maart 2020
Tijd 12:30 - 19:00

Tijdens het Seminar Future Learning at the UvA willen we u in een aantal sessies laten zien hoe innovatieve onderwijsruimtes binnen de UvA bijdragen aan vernieuwing van het onderwijs. Daarnaast nemen we u mee op een reis naar de toekomst van het onderwijs. Michel Jansen van SURF en onderwijsontwikkelaar Iris Peeters en student Robin Kelchtermans van de KU Leuven verzorgen presentaties die u meenemen naar mogelijke toekomstige invullingen van vernieuwend onderwijs. Marij Veugelers sluit het seminar af.

Start seminar: 12.30 uur tot 16.50 uur. Plenaire sessies zijn om 12.45 uur en om 16.10 uur. Locatie: Roeterseiland REC A, zaal A 2.07, Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam.

Diegenen die komen voor de eindspeech van Marij Veugelers worden verzocht voor 16.10 uur te arriveren bij de zaal.

Vanaf 17.00 tot 19.00 uur ronden we het seminar feestelijk af met een borrel en daar zullen we ook stilstaan bij de pensionering van Marij Veugelers. Locatie: De Brug,  4de verdieping  REC B, Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

Zie hier voor het volledig programma van het Seminar Future Learning at the UvA.

Graag inschrijven voor 9 maart via de link waarbij u kunt aangeven of u komt voor het seminar, alleen voor de eindspeech en/of voor de borrel. Wij vragen u uw eigen badge mee te nemen, dit vanwege het duurzaamheidsprincipe.

Mocht u vragen hebben stuurt u dan een mail naar huisvestingsontwikkeling@uva.nl.