Het Universiteitskwartier is volop in ontwikkeling. Er vinden diverse ontwikkelingen plaats in en rond de gebouwen van de UvA. Op 11 maart jl. hebben wij u – als bewoner of ondernemer in dit gebied – meest recent geïnformeerd over de voortgang. Op 4 juni nemen wij u nogmaals graag mee in de voortgang tijdens een bewonersavond

Detail Summary
Datum 4 juni 2019
Tijd 19:00 - 21:00

Uitnodiging informatieavond 4 juni – projecten Universiteitskwartier

Wat betekenen de werkzaamheden voor u, of uw bedrijf? Blijft de straat toegankelijk en wat gaat u merken van de bouwlogistiek? Deze en andere vragen komen uitvoerig aan bod op de informatieavond op 4 juni in het Museumcafé. We nemen u mee in de voortgang van de verschillende projecten en u kunt vragen stellen aan zowel de directievoerder als aannemer van de UB en de projectleider van het AP. Het programma is als volgt:

19.00 uur        Inloop met koffie/thee
19.15 uur        Welkom (door Raymond Reesink, gespreksleider)
19.20 uur        Voortgang UB (door directievoerders/aannemer UB)
19.50 uur        Voortgang AP (door projectleider AP)
20.10 uur        Ontwerptrajecten Universiteitstheater, OMHP, BG3, BG5 (door Cees van der Wolf, UvA)
20.25 uur        Introductie App (door Cees van der Wolf)
20.40 uur        Rondvraag (door Raymond Reesink)
21.00 uur        Einde

Overige informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in het Museumcafé in het Allard Pierson, Oude Turfmarkt 129 (begane grond, bij binnenkomst rechtsaf). Wij verzoeken u vriendelijk uw deelname vóór 31 mei te bevestigen via universiteitskwartier-ho@uva.nl, zodat wij rekening kunnen houden met voldoende catering en zitplekken.