Sinds september 2018 doet een drietal studenten van de master Urban Management (MUM) van de Hogeschool van Amsterdam onderzoek naar toekomstige communityvorming in het Universiteitskwartier. Om deze communityvorming een boost te geven organiseren zij momenteel buurtwandelingen. Jij kunt daaraan deelnemen!

Detail Summary
Datum 25 mei 2019
Tijd 16:30 - 17:30
Buurtwandeling onderzoek studenten Universiteitskwartier

Ontmoeting en buurtexpositie

Doel van deze wandelingen is om ontmoeting tussen de verschillende gebruikers van dit gebied te faciliteren en hen met elkaar in contact te brengen. Tijdens de wandelingen krijgt iedereen de kans zijn of haar favoriete plek te laten zien en daarmee de identiteit van het gebied te delen. De foto’s en verhalen tijdens deze wandelingen worden verzameld en uiteindelijk tentoongesteld in een buurtexpositie.

Informatie en aanmelden

Ben je een bewoner van dit gebied, werk of studeer je hier óf ben je vaak op het Universiteitskwartier te vinden? Dan ben je uitgenodigd om deel te nemen aan de eerstvolgende wandeling op zaterdag 25 mei van 16.30 tot 17.30. Aansluitend zal er voor de deelnemers een borrel worden georganiseerd. Praktische informatie over dit evenement vindt u op de facebookpagina ‘buurtwandeling Universiteitskwartier’. Voor meer vragen over de wandeling zijn de studenten bereikbaar per e-mail via universiteitskwartier@gmail.com