Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Wilt u alvast een kijkje nemen in een van de panden op de Binnenstadscampus? Meld u dan aan voor een rondleiding door het toekomstige pand van Kunst- en Cultuurwetenschappen aan het Turfdraagsterpad.

Detail Summary
Datum 28 januari 2015
Tijd 16:00 - 16:45
X

In het hart van Amsterdam ontstaat iets bijzonders; hier wordt gewerkt aan de Binnenstadscampus, de toekomstige thuisbasis van de Faculteit der Geesteswetenschappen en de Universiteitsbibliotheek. Op dit moment zijn de bouwers druk bezig met de renovatie van het pand aan het Turfdraagsterpad 15-17. Vanaf de zomer van 2015 is dit de thuisbasis van Kunst- en Cultuurwetenschappen. Voor wie niet kan wachten tot de zomer, is er de mogelijkheid om nu al een kijkje te nemen in dit prachtige monumentale pand. 

Deelname

Per rondleiding kunnen er maximaal 20 personen mee. De rondleiding start bij de ingang van het gebouw BG5 aan de Oudezijds Achterburgwal. De ingang vind je rechts naast de Academische Club, onder het poortje door. Om het bouwterrein te mogen betreden moet elke deelnemer veiligheidsschoenen en een bouwhelm dragen. Deze ontvangt u bij de start van de rondleiding. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Bij minder dan vijf aanmeldingen, gaat de rondleiding niet door. U wordt hiervan op de hoogte gesteld per mail. 

Aanmelden rondleiding

Meer weten?

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met de omgevingsmanager van de Binnenstadscampus Cherie van der Meer 020 - 525 77 24.