Diner en Toneelgroep Amsterdam

TGA's Uit het leven van marionetten

25okt2018 17.00 - 22.00

Evenement

Volgens traditie bezoeken we een aantal keer per jaar een toneelstuk van Toneelgroep Amsterdam in de Stadsschouwburg. Op 25 oktober gaan we naar "Uit het leven van marionetten". Helaas is er ditmaal geen inleiding in de club. U kunt wel gebruik maken van het diner in de club voor het toneelstuk.

Diner voor het toneel

U kunt voorafgaand aan het toneelstuk dineren in de Amsterdamse Academische Club. We serveren onze inmiddels traditionele clubschotel voor 15 euro per persoon. Leden ontvangen 15% korting. Een lekkere en makkelijke manier voor een avondje uit!

Uit het leven van Marionetten

Ogenschijnlijk is alles onder controle in het leven van de geslaagde zakenman Peter Egerman. Maar tijdens een bezoek aan een bordeel gaat hij opeens door het lint: hij vermoordt en verkracht een prostituée. Wat heeft deze kortsluiting veroorzaakt?

Regisseur Ingmar Bergman schreef in een toelichting: ‘In tamelijk korte, vaak afgebroken of opzettelijk uit elkaar gerukte scènes probeer ik (als buitenstaander) een soort van verslag te geven. Ik heb afgezien van iedere inmenging. Geen van de optredende figuren kan er echter aanspraak op maken het drama te verklaren of te verduidelijken. Ze zijn er allemaal in betrokken en daardoor in de war gebracht.’

Programma donderdag 25 oktober

18:30 diner
20:00 start toneelstuk Stadsschouwburg Amsterdam

Kaartverkoop 'Uit het leven van marionetten' 

U kunt de kaarten via onderstaande link bestellen. We bieden de kaarten aan voor de gereduceerde prijs van 25 euro (ipv 35,50 euro).

Locatie

  • Amsterdamse Academische Club (AAC)

    Oudezijds Achterburgwal 235 | 1012 DL Amsterdam
    +31 (0)20 525 1570

    Ga naar detailpagina

AAC

Gepubliceerd door  Amsterdamse Academische Club