Amsterdams Jazz Café | Tango met Evelyne Montens en Bandola Milonguera Duo

Elke laatste vrijdag van de maand tango

26okt2018 17.00 - 19.00

Evenement

Elke vrijdagmiddag organiseert de Amsterdamse Academische Club het Amsterdams Jazz Café, fijne muziek bij de borrel om het weekend goed te beginnen, met iedere week wisselende bands en lekkere hapjes. Iedereen is welkom!

Tango!

Elke laatste vrijdag van de maand staat ons Amsterdam Jazz Cafe in het teken van tango. Diverse tango bands spelen door het jaar heen, we zetten de club altijd wat ruimer op, want er kan uiteraard gedanst worden!

Bandola Milonguera Duo met Evelyne Montens

Vandaag speelt Evelyne Montens met het Bandola Milonguera Duo. Dit duo is eind 2017 ontstaan door een samenwerking van de Argentijnse muzikanten Leandro Martinez (bandoneon) en Matias Fain (gitaar en zang). Hun repertoire bestaat uit tango, wals en klassieke en moderne milonga's die zowel voor dans- als voor luisterpubliek geschikt zijn. Soms voegen ze ook folklorenummers toe, ritmes uit het binnenland zoals chacarera en zamba. Zij hebben gespeeld in Buenos Aires, Argentijns en Chileens Patagonië en spelen nu in Nederland tijdens hun eerste Europese tournee. De nummers die zij presenteren komen binnenkort op hun eerste gezamenlijke CD. Zij zullen ook een paar nummers ten gehore brengen met Bossche tangozangeres evelyne montens.

Matias Fain (gitaar): 
https://www.youtube.com/watch?v=6qkCqadXaH4&list=PLXQ6hLnmyyE6fngxC_nxzsfLV2vv2rzBZ

Leandro Martinez (bandoneon):

https://www.youtube.com/watch?v=yvYWASfG1lM 

Blijft u eten?

Na afloop serveren wij, inmiddels traditioneel, een ‘clubschotel’ voor 15 euro. Wilt verzekerd zijn van een bordje? Stuur dan even een mail naar aac@uva.nl

  • Amsterdamse Academische Club (AAC)

    Oudezijds Achterburgwal 235 | 1012 DL Amsterdam
    +31 (0)20 525 1570

    Ga naar detailpagina

AAC

Gepubliceerd door  Amsterdamse Academische Club