EN uva.nl

De nieuwe krant Universiteitskwartier, editie zomer 2018, is verschenen. De krant geeft een beeld van de ontwikkelingen op en rond het Universiteitskwartier, gericht op de medewerkers/studenten en de omwonenden.

In deze uitgave wordt onder andere aandacht besteed aan de inrichting van het universiteitskwartier, studentenhuisvesting, de realisatie van de nieuwe UB, in- en externe participatie, het Allard Pierson Museum en festival WeMakeThe.City.

Download hier de krant, editie zomer 2018 (pdf, 4 p.)

Verspreiding van de krant

De krant wordt periodiek verspreid onder medewerkers en studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen, de UB en andere afdelingen. Ook wordt de krant huis-aan-huis verspreid naar ca. 1000 buurtbewoners.

Studeeer of werk je op het Universiteitskwartier en liggen er in jouw pand momenteel geen exemplaren (meer)? Neem dan contact op met universiteitskwartier-ho@uva.nl om extra exemplaren aan te vragen.