Vers van de pers: krant Universiteitskwartier

12 juni 2018

De nieuwe krant Universiteitskwartier, editie zomer 2018, is verschenen. De krant geeft een beeld van de ontwikkelingen op en rond het Universiteitskwartier, gericht op de medewerkers/studenten en de omwonenden.

In deze uitgave wordt onder andere aandacht besteed aan de inrichting van het universiteitskwartier, studentenhuisvesting, de realisatie van de nieuwe UB, in- en externe participatie, het Allard Pierson Museum en festival WeMakeThe.City.

Verspreiding van de krant

De krant wordt periodiek verspreid onder medewerkers en studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen, de UB en andere afdelingen. Ook wordt de krant huis-aan-huis verspreid naar ca. 1000 buurtbewoners.

Studeeer of werk je op het Universiteitskwartier en liggen er in jouw pand momenteel geen exemplaren (meer)? Neem dan contact op met universiteitskwartier-ho@uva.nl om extra exemplaren aan te vragen.

Gepubliceerd door  HuisvestingsOntwikkeling