Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Publicatiedatum 21 september 2017

PROJECTEN

Gebouw A: algemeen

In de vorige weekly is aangegeven dat we de overlast voor de gebruikers zoveel mogelijk willen beperken. Daarom is de overall planning van de aannemer omgezet naar een planning op "klus"-niveau, waarbij de werkzaamheden integraal per ruimte/gebied worden afgehandeld. Prioritering is vandaag in overleg met de Faculteit afgestemd. Volgende week zal deze planning ook binnen de Faculteit verstrekt worden om iedereen zo goed mogelijk te informeren.

Gebouw A: algemeen

De entreedeuren van gebouw A zijn momenteel de gehele dag geopend. Dit verstoort de klimaatbeheersing. Daarom zijn de buitendeuren vanaf heden alleen tussen 08:00-10.00 uur permanent open. Gedurende de rest van de dag zijn de deuren zo veel mogelijk gesloten.

Gebouw A: grote collegezaal A0.01

In de grote collegezaal wordt hard gewerkt om deze voor de start van het 2e blok op 30 oktober gereed te hebben. Wij streven ernaar om de zaal - zonder restpunten - in ge gebruik te kunnen nemen. Tot die tijd blijft het collegepaviljoen op de pontons in gebruik.

Gebouw A: collegepaviljoen

Helaas hebben we afgelopen week eeen vervelende combinatie van extreme wind en veel regen meegemaakt waardoor enkele colleges naar andere locaties zijn verplaatst. We hebben onderzocht of meer geluiddempende maatregelen mogelijk zijn, maar onder dergelijke extreme weersomstandigheden hebben deze geen effect.

Gebouw A: liften

De liften 2 en 3 krijgen vrijdag 22 en zaterdag 23 september de definitieve plafonds. Er zal één lift buiten bedrijf worden gesteld wat kan leiden tot een langere wachttijd.

Gebouw A: studielandschap 

Het studielandschap op de 1e etage is voor de tentamenperiode nog niet beschikbaar. Elders op de campus richt de UB tijdelijke studieplekken in. Dit wordt via de schermen in de gebouwen gecommuniceerd.

Gebouw A: toegankelijkheid

De toegankelijkheid van het gebouw is met een persoon met een functiebeperking getoetst. De aanbevelingen die hieruit voortkwamen worden onderzocht. In de collegezalen zijn de ringleidingen (voor mensen met een gehoorbeperking) nu volledig operationeel.

Gebouw A: toegang FdR winkel

Op donderdag 21 september wordt de zone voor de FdR winkel ingericht. De silo is verwijderd. Nu kan de hellingbaan worden aangelegd en de straat aangeheeld.

Gebouw A: fietsenstalling

Deze week komen er extra fietsenrekken in de stalling onder gebouw A. Op de hoek van de Roetersstraat en de Nieuwe Achtergracht is een extra fietscoach ingezet om campusbezoekers naar de stallingen te verwijzen en minder overlast op de openbare weg te veroorzaken.

PLANNING
Tijdlijn werkzaamheden

Startdatum

Locatie

Werkzaamheden/onderwerp

Einddatum

sept

Roetersstraat

Inrichten hellingbaan FdR winkel

21 sept

22 sept

A

Vervanging liftplafonds 2 +3 

23 sept

 

C

Herstel schade gevelplaat

oktober

 

Valckenierstr.

Werkzaamheden op de hoek gebouw J/K: herstellen bestrating, verlagen watermeterput; belijning parkeervakken zijde gebouw B

medio okt.

augustus

B

Monteren gevelplaten oude entree

eind okt.

25 sept

A

Inrichting studielandschap 1e etage

6 nov

 

A

afrondingswerkzaamheden collegezaal A0.01

30 oktober

 

Entree gebouw A