Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Publicatiedatum 2 augustus 2017

PROJECTEN

Buitenruimte: Roetersstraat

Na verwijdering van de silo wordt de hellingbaan op het trottoir Roetersstraat afgemaakt. Ter plaatse van de silo wordt een tijdelijke opgang gemaakt voor de FdR-winkel.

Gebouw A: Fietsenstalling

De fietsenrekken vanaf de pontons worden verplaatst naar de fietsenkelder onder gebouw REC A, via de onderdoorgang bij het van Tienhovengebouw. Daarnaast vindt er een levering plaats van nieuwe fietsenrekken. Gedurende twee weken zullen hier transportwerkzaamheden voor plaatsvinden, vanaf 2 augustus tussen 07.00 en 10.00 uur. Om e.e.a. in goede banen te leiden is er een verkeersregelaar ter plaatse.

Gebouw A: Inhuizing FdR en nazorg

Deze week verhuist een drietal afdelingen naar gebouw REC A. Daarnaast verhuist ook de Juridische Bibliotheek naar het nieuwe gebouw. Dit zal de drukste verhuisweek zijn.
Met de verhuizing van de eerste afdelingen van de FdR start ook de nazorgfase voor de gebruiker. De nazorgformulieren voor het melden van problemen staan inmiddels online op verhuizingssite van de FdR (http://verhuizingfdr.uva.nl).

Gebouw A: Cateringvoorzieningen

  • De ruimte voor het grand café is beschikbaar gesteld voor gebruik. De contractonderhandeling is inmiddels besloten. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer Cormet zal starten met de werkzaamheden voor de inrichting van het café.
  • De voorbereidingen voor de realisatie van de kiosk door Cormet zijn gestart. Cormet start op 14 augustus met de inrichting. Dit duurt ca. twee weken en is gereed bij de aanvang van de Intreeweek.
  • De nieuwe koffieautomaten worden in de loop van augustus geleverd en geplaatst in de pantry’s op alle etages van REC A. Tot die tijd zijn er tijdelijke koffiemachines beschikbaar op de etages 10, 8, 6 en 4.

Gebouw A: Collegezaal A0.01

HO, aannemer en FS zijn hard aan het werk om gebouw REC A vóór de Intreeweek beschikbaar te kunnen stellen aan de faculteiten. Onzeker is nog of die planning wordt gehaald voor de grote collegezaal (A0.01).
Als ‘fall back’-scenario is er inmiddels een grote tent geregeld (voor 450 personen), die in de Nieuwe Achtergracht op pontons komt te staan. Deze tent wordt in de week van 14 augustus opgebouwd en blijft ten minste staan tot de collegezaal gereed is voor gebruik.

Gebouw B/C: entree

De tijdelijke trap is afgelopen weekend verwijderd. De entree van het gebouw is nu via de nieuwe centrale hal.

PLANNING

Tijdlijn  werkzaamheden

Startdatum

Locatie

Werkzaamheden/onderwerp

Einddatum

1 juni

A

Inrichting  studielandschap

21 aug

30 juni

Zuidkade

Rijplaten liggen op zuidkade t.b.v. transporten inhuizing

25 aug

3 juli

A

Inrichting en verhuizing (FS)

28 aug

24 juli

A

Tijdelijke  bewegwijzering

n.n.b.

25 juli

A

Verhuizing FdR

21 aug

31 juli

A-B/C

Toegang gebouw B/C via nieuwe centrale entreehal A

 

3 aug

Nieuwe Achtergracht

Plaatsing  drenkelingenladders

3 aug

3 aug

Nieuwe Achtergracht/ A

Verplaatsen fietsenrekken van pontons naar fietsenkelder A; leveringen nieuwe fietsrekken

2 aug n.t.b.

14 aug

A

Inrichting kiosk (Cormet)

25 aug

Augustus

Valckenierstraat

Werkzaamheden op de hoek bij gebouw J/K: herstellen bestrating, verlagen watermeterputten belijning parkeervakken aan zijde gebouw B/C

n.t.b.

Werktijden

In REC A vinden tot 18 augustus op werkdagen werkzaamheden plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. Het gebouw is voor gebruikers toegankelijk tussen 08.00 en 18.00 uur. Na 18 augustus kan er gebruik worden gemaakt van de verlengde (reguliere) openingstijd tot 22.00 uur.
Voor REC B/C zijn de openingstijden in de zomer tot 20.00 uur, daarna gelden hier ook weer de reguliere openingstijden.

voortgang bankjes buitenruimte Roeterseiland
Voortgang bankjes buitenruimte REC