Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Publicatiedatum 12 juli 2017

 

PROGRAMMA

Algemeen: Routing op Roeterseilandcampus

Momenteel bevindt de entree voor gebouw B/C zich op de 1e etage met toegang via de tijdelijke trap. Vanaf 29 juli wordt deze ingang gesloten en de tijdelijke trap verwijderd en kan iedereen via de centrale hal van gebouw A, ook de gebouwen B en C bereiken. De summer school wordt omgeleid via gebouw D.

PROJECTEN

Roetersstraat

De aannemer is conform planning gestart met de inrichting van de buitenruimte langs het gebouw in de Roetersstraat. Het trottoir wordt opnieuw ingericht, inclusief een opgang naar de commerciële ruimtes van gebouw A. Binnenkort verwijdert de aannemer ook het schrikhek (afzettingshek) langs het voetpad en vindt herstel van het asfalt plaats. De werkzaamheden zijn gestart ana de Sarphatistraat, duren nog ca. 2,5 week en eindigen aan de zijde van de Nieuwe Achtergracht. Het Stadsdeel is bezig met de ontwikkelingen van de gehele Roetersstraat, daarin zal de definitieve inrichting voor gebouw A ook worden meegenomen.

Gebouw A: Planning

  • De beoogde opleverdatum van 30 juni is niet haalbaar, omdat de minimaal gestelde werkzaamheden en kwaliteitseisen niet gereed/behaald zijn op deze datum.
  • Op 14 juli zal er meer duidelijkheid zijn over de nieuwe planning en oplevering, dit wordt vastgesteld met de aannemer en gecommuniceerd naar de gebruiker(s).

Gebouw A: Inrichting, inhuizing en restpunten

De inrichting van de verdiepingen 3 t/m 10 is gestart en loopt volgens planning. Overige werkzaamheden bestaan uit het wegwerken van restpunten (kleine mankementen/aandachtspunten in de bouw), die zoveel mogelijk gereed gemaakt dienen te worden voorafgaand aan de start van de inhuizing van FDR op 24 juli.

Gebouw A: Start voorbereiding installatie AV-middelen collegezalen

Dinsdag 11 juli is gestart met de installatie van de AV-inrichting. Detailplanningen worden nader uitgewerkt, met als doel gereed te zijn voor de start van het collegejaar.

Gebouw A: entree

Vrijdag 21 juli wordt het hekwerk ter plaatse van trap B zodanig verplaatst dat men toegang heeft tot de linkerdeuren van de hoofdentree. Dit geldt vanaf 24 juli en is alleen bedoeld voor medewerkers en studenten van FdR.

Gebouw B/C: Verbouwing onderwijsruimtes

In de kelder en op de tweede en derde etage van REC B/C worden een aantal onderwijsruimtes verbouwd tot grotere onderwijszalen. De werkzaamheden zijn deze week gestart en lopen t/m het begin van het collegejaar. In de gebieden waar gewerkt wordt vinden geen onderwijs- of andere activiteiten plaats. Meer informatie: Peter Aalbers via p.b.j.aalbers@uva.nl.

Gebouw B/C: Verbouwing studieplekken eerste etage REC B/C

FS is inmiddels gestart met de verbouwing van de huidige studieplekken op de eerste etage van gebouw B/C. De komende weken wordt hier een geheel nieuw studielandschap gecreëerd.

Vanwege de werkzaamheden is het werkgebied afgesloten. Dit betekent dat er in bepaalde gevallen omgelopen moet worden. De alternatieve looproutes zijn ter plekke aangegeven. De werkzaamheden duren naar verwachting t/m eind augustus.

Gebouw D: Werkplekken CvB 6e verdieping REC D

Bij het CvB worden enkele kleinere ruimtes samengevoegd tot één grote werkkamer. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode 21 juli tot 28 juli. Boorwerkzaamheden worden zoveel mogelijk voor 9.00 uur uitgevoerd.

Gebouw E: Dakombouw

Afgelopen weekend heeft Vodafone werkzaamheden uitgevoerd aan de zendmast op toren 1, ter voorbereiding op werkzaamheden aan de dakombouw. Deze werkzaamheden zijn geheel volgens planning en zonder klachten uit omgeving verlopen. Vanaf 25 juli worden de werkzaamheden aan de dakopbouw voortgezet.

Gebouw E: Nieuwe entree PPLE

PPLE krijgt een eigen entree naast de studentenbalie in gebouw E, zijde Nieuwe Achtergracht. Hiervoor wordt een deel van de muur doorgebroken om direct aan te sluiten op het trappenhuis. De werkzaamheden worden uitgevoerd van 25 juli tot en met 25 augustus, buiten het reguliere onderwijs en de Summer Schools om.

Gebouw H: Upgrade restaurant en zitgedeelte

Het restaurant en zitgedeelte in REC H (het huidige Library Learning Centre) krijgt een upgrade. De werkzaamheden zullen starten na afloop van de Summer School (vanaf 7 augustus, week 32) en zijn gereed voor de start van de Intreeweek. Meer informatie over deze werkzaamheden volgt binnenkort.

PLANNING

Tijdlijn werkzaamheden

Startdatum

Locatie

Werkzaamheden

Einddatum

v.a. 26 juni

J/K

Dakbedekking

Eind juli

30 juni

Zuidkade

Leggen rijplaten zuidkade t.b.v. transport inhuizing.

Eind augustus

3 juli

Roetersstraat

Herinrichting trottoir Roetersstraat

31 juli

3 juli

A

Inrichting en verhuizing (FS)

28 aug

Juli

E

Entree PPLE realiseren

Augustus

Juli

E

Dakombouw toren 1

December

29/30 juli

B/C

Verwijderen tijdelijke trap

31 juli

v.a. 31 juli

B/C

Herstel schade cut-outonder gebouw C

N.t.b.

Aug

B/C

Herstel tijdelijke entree in gevel

Eind aug