Het gezicht van 1018

Buurtgenoten in beeld

13 maart 2017

De Roeterseilandcampus ligt in postcodegebied 1018 en maakt onderdeel uit van een grote buurt in Amsterdam. Maar wie zijn al die buurtgenoten? Naast de buurtbewoners zijn er ook andere vaste bezoekers en verblijvers binnen het gebied zoals de studenten en medewerkers van de UvA. Ook jij bent een gezicht van 1018!

Uit elke straat van postcodegebied 1018 worden mensen gefotografeerd door Maria Heijdendael in diverse ‘studio’s op locatie’. Zo ook op de Roeterseilandcampus op 21 maart aanstaande.

Het gezicht van 1018 eindigt begin 2017, waarna in de zomer een grote buurtexpositie volgt. Op 1018 plekken, verspreid over de straten van Centrum-Oost, hangen gedurende twee weken 1018 portretten in beeld en tekst voor een raam op de begane grond. De buurt zal als het ware overspoeld worden met bekende en onbekende buurtgenoten en hun verhalen.

Het hele project wordt georganiseerd door enthousiaste buurtbewoners. Samen zorgen we voor een nieuwe positieve community in de buurt waar we zo graag wonen, werken en studeren!

Meld je aan voor de besloten fotosessie op de Roeterseilandcampus op 21 maart aanstaande.

Maria fotografeert studenten en medewerkers in De Brug 4e etage, gebouw B/C) tussen 10 en 15 uur.

Gepubliceerd door  HuisvestingsOntwikkeling