Presentatie UB - architecten scenario A

door MVSA Architects en Architectenbureau J. van Stigt

21mrt2017 16.00 - 17.30

Evenement

De nieuwe Universiteitsbibliotheek (UB) komt naar de Binnenstadscampus. Het zal voorzien in de collecties van de Faculteit der Geesteswetenschappen (FGw), studieplekken en voorzieningen voor onderwijs, onderzoek en ontmoeting. Er zijn twee scenario’s: de UB gesitueerd op het Binnengasthuisterrein en de UB gesitueerd in de Oudemanhuispoort. Om tot een juiste locatiekeuze voor de UB te komen, wil het CvB UvA-medewerkers en -studenten raadplegen.

Op 21 maart geven de architecten van scenario A een presentatie. Dit geeft verdieping aan het ontwerp, en dit moment biedt je gelegenheid tot het stellen van inhoudelijke vragen bij het ontwerp

Programma MVSA Architects en Architectenbureau J. van Stigt

16.00 uur  Opening
 16.30 uur  Start presentatie